Renfe inicia les obres de l'esperada reforma de l'estació de Mollet-Sant Fost

L'actuació per millorar-ne l'accessibilitat suposa una inversió de 4 milions d'euros

Societat

Renfe inicia les obres de l'esperada reforma de l'estació de Mollet-Sant Fost
Renfe inicia les obres de l'esperada reforma de l'estació de Mollet-Sant Fost

Renfe ha iniciat aquest dilluns l'esperada obra de reforma de l'estació de Mollet-Sant Fost, que ha de permetre, entre altres una millora de l'accessibilitat i la seguretat. El termini d'execució és de 15 mesos i el pressupost previst és de més de 4 milions d'euros.

En concret, les actuacions, que suposen una inversió de 4.056.291,91 euros seran realitzades per l’empresa UTE Benjumea & M i J Grúas i consistiran en la renovació i modernització de l’edifici de viatgers així com la construcció d’un pas inferior amb ascensors a ambdues andanes.

Les obres també inclouen el recrescut d’andanes i prolongació fins a 200 metres, el que possibilitarà l’accés al tren des de l’andana; la substitució de la il·luminació existent a les andanes; la urbanització d’accessos, i la instal·lació de noves marquesines que cobreixin l’accés als ascensors i les escales

Paral·lelament, amb objecte de millorar l’accés als trens s’han finalitzat les actuacions d’adequació, prolongació i repavimentat de l’andana principal que han comptat amb un pressupost de mig milió d’euros.

"Totes aquestes actuacions permetran adequar les instal·lacions a les necessitats dels més de 10.000 viatgers que diàriament (abans de la Covid-19) utilitzaven aquesta estació", apunten des de Renfe.

Edicions locals