Comença el Campionat Esportiu de Sords de Catalunya a Mollet

Les primeres competicions en celebrar-se han estat la petanca i el bàdminton

Esports

Una de les partides del campionat de petanca al Parc de Can Mulà
Una de les partides del campionat de petanca al Parc de Can Mulà | Federació Esportiva de Sords de Catalunya

La 43a edició del Campionat Esportiu de Sords de Catalunya, amb seu a Mollet, ha començat. La competició es disputarà durant els caps de setmana fins al 4 de juny a diverses instal·lacions esportives de la ciutat. La inauguració oficial es va celebrar divendres passat al Centre Cultural La Marineta.

A l'acte inaugural del campionat hi van acudir el tinent de l'alcalde de Mollet del Vallès, Raúl Broto, el president de la Federació Esportiva de Sords de Catalunya, Santiago Poveda, el president del Club Esportiu de Sords de Mollet, Francisco Alcolea, així com representants de l’Associació de Persones Sordes de Mollet.

Els primers esports a celebrar els seus tornejos han estat la petanca i el bàdminton. Els partits de petanca es van disputar el dissabte a les pistes del Parc de Can Mulà, seu del Club Petanca Mollet. El CE Casal de Sords de Barcelona va ser el campió masculí, mentre que el CES Blanes es va emportar la competició femenina. Per la seva part, la competició de bàdminton es va celebrar diumenge al Pavelló Municipal del Congost de Granollers.

Durant les pròximes setmanes s'aniran celebrant els tornejos de la resta d'esports per tot Mollet, excepte el pàdel, que es disputarà a Martorelles. Aquest cap de setmana és el torn del futbol sala, al Pavelló Riera Seca, i dels dards, al Centre Cívic L'Era.

Edicions locals