L'Endroit EOS guanya la tercera Copa AMOBA

Al torneig han participat 40 jugadors de 8 equips, la majòria de Mollet

Esports

D'esquerra a dreta: Jaume Tàpies, Joel Marco i l'Iván Cánovas, de L'Endroit EOS, amb el títol
D'esquerra a dreta: Jaume Tàpies, Joel Marco i l'Iván Cánovas, de L'Endroit EOS, amb el títol | AMOBA

L'equip L'Endroit EOS va aconseguir la victòria a la tercera edició de la Copa AMOBA, que es va celebrar el passat cap de setmana a l'Associació de Billar Estació de França. A la competició, organitzada per l'Associació Molletana de Billar Americà (AMOBA), hi van participar 8 equips i més de 40 jugadors, la majoria d'ells de Mollet.

L'Endroit EOS va emportar-se el seu segon títol de la Copa AMOBA, després de superar a la final al Bar Vitorino 2 per 12-3. El sorteig previ va fer que els dos darrers campions s'enfrontessin a la primera ronda i que un equip de segona divisió arribés a la final. Iván Cánovas, Jaume Tàpies, Gabi Carral, Iván Belmonte i Joel Marco han estat els jugadors guanyadors de la copa, amb Marco nomenat Millor Jugador de la Final. 

La tercera edició de la Copa AMOBA va servir per "consolidar una competició que és alhora divertida i
competitiva", segons el president de l'AMOBA Gerard Camp. El dirigent també va remarcar característiques de la competició com que es poden enfrontar "equips de diferents categories amb hàndicap pels de segona" i que es juguen "diferents modalitats de billar americà dins el mateix enfrontament".

Després de la copa, l'AMOBA seguirà amb la seva lliga, que es troba actualment a la meitat de la temporada.

Edicions locals