Millores al camp de futbol de Can Vila

L'Ajuntament renovarà l'accés i els tancaments de la insta·lació esportiva

Esports

La situació actual del camp de futbol de Can Vila
La situació actual del camp de futbol de Can Vila | Ajuntament de Mollet

L'Ajuntament ha aprovat el projecte de millora del Camp de Futbol Juan Bocanegra, seu actual de la UD Lourdes. Les obres consistiran en una renovació de l'accés i els tancaments del camp, apropant l'entrada al camp al camí de Can Vila. Les actuacions estan previstes per l'estiu, per afectar el mínim possible a l'activitat del club.

Les actuacions també preveuen realitzar un canvi de la gespa, un arranjament de les zones en mal estat del camp i una adequació de la instal·lació elèctrica. Les millores afectaran l'activitat estival de la UD Lourdes, però no està previst que perjudiquin la temporada dels seus equips.

Fernando Diago, president de la UD Lourdes, es mostra satisfet amb l'execució del projecte, ja que és "una demanda del club des de fa sis anys". El dirigent també explica que "la reforma s'anava a fer l'any passat, però amb la pandèmia es va ajornar". Diago afirma que des del club han parlat amb l'alcalde i amb el consistori i han valorat les diverses possibilitats, arribant a un acord per executar el projecte que finalment es durà a terme.

Les obres de millora tenen una durada prevista de tres mesos, presumiblement entre juny i setembre, i un cost total projectat de 233.878,64 €. 

Edicions locals