Ismael Moyano, representació molletana a Tercera RFEF

El jugador de Mollet ha aconseguit, amb el CF Montañesa, l'ascens a la categoria nacional

Esports

Ismael Moyano en un partit amb el CF Montañesa
Ismael Moyano en un partit amb el CF Montañesa | Twitter Ismael Moyano

El jugador molletà Ismael Moyano jugarà l'any que ve a Tercera RFEF, la cinquena divisió del futbol nacional, amb el seu actual club, el CF Montañesa. L'equip barceloní ha assolit l'ascens en proclamar-se campió del grup 1 de Primera Catalana, on també es trobava el CF Mollet UE.

Ismael Moyano té una llarga trajectòria a les divisions nacionals de futbol. El de Mollet acumula centenars de partits a l'antiga Segona B, en clubs com el Sant Andreu, L'Hospitalet o el Badalona. Inclús va formar part del Reus que va pujar a Segona Divisió. Ara, als seus 39 anys, el molletà va decidir anar a un club més petit, com la CF Montañesa, i finalment ha aconseguit tornar a les divisions nacionals amb l'equip barceloní.

Un ascens esperat

Pel jugador, l'ascens no és cap sorpresa: "La Montañesa va crear un grup competitiu per assolir aquest objectiu". De moment, Ismael Moyano té previst quedar-se al club i jugar a Tercera RFEF, una categoria nova per a ell, tot i que ha jugat a categories superiors. El de Mollet se sent a gust al CF Montañesa perquè és "un club humil, els aficionats estan sempre animant. Cada diumenge la gent va a l’estadi i a tots els llocs on juguem". 

Un futur al CF Mollet UE?

Aquest any, Ismael Moyano s'ha enfrontat dos cops a l'equip de Mollet aquesta temporada, en un partit que descriu com "molt especial". El jugador admet que aquest any li "va fer la guitza" al club molletà perquè els hi van guanyar els dos partits per un gol.

El jugador avança que el seu desig és retirar-se al CF Mollet UE, però que això "depèn de molts factors, meus i del club". De moment, el molletà es quedarà un any més al CF Montañesa i jugarà a la Tercera RFEF, no obstant això, deixa la porta oberta: "D’aquí a l’any que ve ja veurem, queda molt"

 

Edicions locals