Prop de 400 persones participen al programa Per molts anys! per a la gent gran

Del 16 al 23 de maig se celebrarà una nova edició del programa, que recupera el format prepandèmia

Societat

| Aj. Mollet

L’Ajuntament de Mollet, en col·laboració amb les entitats de gent gran de la ciutat, organitza una nova edició del programa Per molts anys!, que durant 6 dies aplegarà exposicions, espectacles, música, teatre, playback, cinema, esport, ball i ràdio.

En aquesta edició, que recupera el format prepandèmia, han participat prop de 400 persones de més de 55 anys.

La nova edició del Per molts anys!, arrencarà el dilluns 16 de maig amb la inauguració del programa al Mercat Vell. Es passarà el vídeo participatiu Mollet: nous temps, GRANS certeses, en què han participat 133 persones i es farà una visita guiada a l’exposició Finestres a la certesa, per conèixer els treballs realitzats per l’alumnat dels cursos de gent gran, que estarà a La Marineta del 13 de maig al 4 de juny.

El dimarts 17, dijous 19 i dilluns 23 de maig són els dies reservats per als espectacles de playback al Teatre Can Gomà- Josep Maria Pou. Per a aquests espectacles cal recollir les entrades al centre de serveis El Lledoner, els dies 3, 5 i 6 de maig, de 15 a 16 h.

Dimecres 18 de maig, al Mercat Vell, es fa el tradicional acte de reconeixement a les persones que durant el 2022 fan 100 anys. A continuació el grup de teatre d’Amics de l’Art de Mollet representarà l’obra Moments Quotidians.

Un altre dels actes destacats arriba el dijous 19 de maig amb la caminada teatralitzada interactiva per Gallecs, a càrrec d’El Nas de Pinotxo.

L’esperat ball de festa serà el divendres 20 de maig al Mercat Vell i el diumenge 22, cinefòrum al centre de serveis El Lledoner, amb la pel·lícula Jericó, el infinito vuelo de los días, dinamitzat pel director del festival, Alfredo Cohen.

La coordinadora de l’Àrea de Drets Socials, Ana Maria Díaz, ha destacat que “la bona acollida d’aquest programa fa possible que aquesta setmana sigui un gran èxit de participació”. La regidora ha afegit que es preveu una assistència total de més de 1.500 persones a les activitats previstes durant la setmana.

Edicions locals