Jordi Candela: 'Volem que el CF Mollet UE sigui un referent'

El president del club explica els seus projectes pel club i repassa la temporada que està acabant

Esports

El president del CF Mollet UE Jordi Candela a la redacció de SomMollet
El president del CF Mollet UE Jordi Candela a la redacció de SomMollet

Sergi Casanovas

Jordi Candela seguirà com a president del CF Mollet UE sis anys més, després de guanyar les eleccions al club fa unes setmanes. Uns dies després del triomf electoral, detalla quins són els projectes que té preparats pel club i fa un balanç de la temporada que està acabant.

La junta que acompanyarà a Jordi Candela en aquesta nova etapa al capdavant del club està formada per 11 persones. El principal objectiu de l'equip directiu serà "fer del club un referent", segons remarca Candela. El president explica que el Mollet ha passat per una etapa difícil per la COVID i que ara intentarà recuperar el nivell prepandèmic. Per aconseguir-ho, una de les seves apostes és "tenir bons entrenadors i coordinadors".

Un dels seus propòsits serà mantenir els equips de base a les seves categories, atès que la majoria juguen a les divisions preferents i s'estan mantenint als llocs alts de la classificació. La junta directiva també vol centrar-se a ampliar la seva aposta pel futbol femení i pel futbol inclusiu. El club té actualment sis equips femenins i potser fan "algun més", ja que "estan venint moltes nenes per tenir un referent com l'Alèxia Putellas", destaca Jordi Candela. Pel que fa al conjunt Specials, el dirigent afirma que ell personalment està "enamorat" de l'equip i que espera que pròximament s'hi sumin més jugadors.

Jordi Candela també ha volgut posar èmfasi en l'oposició que té la seva junta, com la plataforma 'Salvem el CF Mollet UE'. A aquests grups, el president ha volgut demanar públicament: "Deixeu-nos tranquils, deixeu-nos treballar. Hem fet unes eleccions i heu perdut, volem treballar pel club".

Trobada amb l'alcalde

Jordi Candela es va reunir fa uns dies amb l'alcalde Josep Monràs, amb qui va parlar del futur del CF Mollet UE. Candela afirma que la relació del club amb l'Ajuntament és "molt bona" i agraeix el fet de tenir unes instal·lacions "modèliques", tot i que sempre es poden anar millorant.

Objectius complerts pel primer equip

Pel que fa al primer equip, el president afirma que la pandèmia també els ha afectat amb una temporada diferent tant en calendari com en organització. "A l'inici de la temporada la pandèmia va condicionar molt, tots els equips teníem baixes per COVID", explica el mandatari. Tot i això, Candela destaca la bona feina feta per l'equip que ha tingut "una progressió molt positiva". L'objectiu de la temporada està complert, ja que el propòsit per l'equip era "quedar a dalt, però no era pujar a Tercera RFEF", segons valora el president.

De cara a la temporada vinent, Jordi Candela revela que la junta ha decidit "donar confiança al cos tècnic" i que l'entrenador David Parra seguirà al club i ja es troba preparant el pròxim any.

 

 

Edicions locals