L'Igualada HC, el rival del Mollet HC per l'ascens a Primera Catalana

L'equip masculí es jugarà poder pujar en una eliminatòria a doble partit

Esports

Els jugadors del masculí durant l'últim partit
Els jugadors del masculí durant l'últim partit | Mollet HC

La sort no ha somrigut al masculí del Mollet HC, que haurà de guanyar a l'Igualada HC si vol pujar a Primera Catalana. El sorteig de les eliminatòries d'ascens va donar als molletans el rival més difícil, contra el qual s'enfrontaran la setmana que ve i la següent.

El Tordera, el Centelles, el Masquefa o l'Igualada. Aquests eren els possibles rivals del Mollet HC en l'última eliminatòria per l'ascens a Primera Catalana. Eloi Gaspar, entrenador de l'equip molletà, ja avisava: "L'Igualada no el vull en cap cas. Tenen molt bons equips de base amb diversos jugadors a la selecció sots 17".

Finalment, els igualadins seran el rival del conjunt molletà. L'eliminatòria començarà el cap de setmana del 21-22 de maig al pavelló Riera Seca i acabarà el següent cap de setmana a la capital de l'Anoia.

Tot i trobar-se amb el rival més difícil, Gaspar es mostra confiat de poder lluitar l'ascens: "A la pista tot canvia i hem de veure que passa". El preparador afirma que tot i la mala sort lluitaran "fins al final".

Edicions locals