Gallecs, escenari del laboratori del CRA'P per al cap de setmana

L'italià Alessandro Quaranta dirigirà aquesta intervenció anomenada 'Sentinelles i profetes', una de les activitats que el CRA'P proposa el maig

Cultura

Gallecs, escenari del laboratori del CRA'P per al cap de setmana
Gallecs, escenari del laboratori del CRA'P per al cap de setmana

Gallecs serà l'escenari de la proposta que el CRA'P fa per a aquest cap de setmana, entre divendres i diumenge, i que també compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns de Gallecs.

L'italià Alessandro Quaranta dirigirà el laboratori Sentinelles i profetes, un taller que planteja dur a terme una investigació a través de les imatges, mitjançant el vídeo. Es tracta de cercar imatges essencials que parlin per si mateixes i que no es vegin obstaculitzades pel pes de les paraules.

El CRA'P explica que "el context de Gallecs, el lloc escollit per a les exploracions, és el pretext per interrogar amb els nostres ulls el paisatge i els ens que hi habiten".

Un retir de Kalaripayattu

D'altra banda, el CRA'P també ha programat altres activitats per a aquest mes de maig. Una d'elles serà un retir de Kalaripayattu a la Vall de Llémena del 27 al 29 de maig. En aquest cap de setmana es buscarà integrar la pràctica del Kalaripayattu amb altres disciplines en una experiència única en plena natura: Kalaripayattu, ioga, cant vèdic, meditació i cos-natura.

Tot plegat tindrà lloc en una masia de 1318 a la Vall de Llémena, a pocs quilòmetres de la ciutat de Girona i el retir –inclou allotjament, pensió completa i pràctiques– té un preu d'entre 215 i 235 euros.

Per últim, el dissabte 21 de maig a les 19 h al parc de les Pruneres, l'entitat molletana commemorarà l'aniversari de la mort del mestre Veerasree Sami Gurukkal, qui va dedicar la vida a transmetre el Kalaripayattu. Hi haurà una pràctica oberta i gratuïta per totes edats a partir de 7 anys i demostracions per qui tingui interès a conèixer aquesta pràctica.

Nova funció de '30 anys' a La Tramolla

Toni Cots i Esther Freixa tornaran a representar a La Tramolla l'espectacle 30 anys, un acte poètic de resistència, en el marc del programa de Teatre de prop. Serà dissabte a les 20.30 h i els tiquets es poden comprar a latramolla.cat/entrades per 12 euros (10 per als socis).

Edicions locals