Jornada exitosa pels equips del Sant Gervasi

Tant el masculí com el femení van aconseguir guanyar aquest cap de setmana

Esports

L'equip masculí celebrant la victòria aconseguida
L'equip masculí celebrant la victòria aconseguida | Bàsquet Sant Gervasi

Els equips masculí i femení de l'Escola Sant Gervasi avancen cap als seus objectius. L'equip masculí va sumar la seva primera victòria de la segona fase el passat cap de setmana, en superar al Sant Boi. Per la seva part, el femení va tancar una primera volta perfecta amb ple de victòries.

El masculí del Sant Gervasi va sumar un triomf crucial el passat cap de setmana. Els molletans van guanyar el seu partit davant el Clotet Suzuki Sant Boi per 68-76. La victòria és la primera del Sant Gervasi a la fase de permanència a Copa Catalunya, on ocupa la tercera posició empatat amb el segon equip, el CB Ramon Llull. 

Pel que fa al femení, va aconseguir la tercera victòria de tres, en superar al Lluïsos de Gràcia per 55-40. Una primera volta perfecta que permet a les de Mollet mirar cap a l'ascens a Copa Catalunya, ja que actualment ocupen la posició capdavantera d'aquesta segona fase.

Ara els dos equips comencen la segona volta amb les opcions per assolir els seus objectius més vives que mai. El masculí jugarà aquest diumenge davant el SD Espanyol, probablement el rival més difícil dels molletans. La seva meta és clara: acabar primers o segons per mantenir-se a la categoria actual. El femení també iniciarà la recta final de la temporada amb més marge per obtenir l'ascens. En el seu cas, la segona volta començarà a casa el diumenge vinent contra el Grup Barna B.

Edicions locals