David Parra serà l'entrenador del CF Mollet UE una temporada més

El club ha decidit renovar la confiança en el cos tècnic del primer equip

Esports

L'anunci oficial de la renovació de David Parra
L'anunci oficial de la renovació de David Parra | CF Mollet UE

David Parra i el seu equip tècnic seguiran dirigint al CF Mollet UE a la temporada 2022/23. La junta directiva del club ha decidit renovar l'entrenador, després d'una temporada on el club molletà ha finalitzat en quarta posició a Primera Catalana. La propera serà la tercera temporada de Parra al capdavant de l'equip.

La junta directiva i l'entrenador del primer equip han decidit seguir junts i ja es troben preparant la pròxima temporada, on tornaran a jugar a Primera Catalana.

David Parra es mostra "molt content per la renovació" i per poder seguir "un any més al club". El tècnic ha volgut dedicar diversos agraïments: a la junta per confiar en el cos tècnic, a la plantilla per l'esforç fet i a l'afició pel suport. Parra confia en que l'any que ve sigui "una mica millor".

Per la seva part, el president Jordi Candela destaca la bona feina feta per l'equip que ha tingut "una progressió molt positiva". el dirigent afirma que l'objectiu de la temporada acabada està complert, ja que el propòsit era "quedar a dalt, però no era pujar a Tercera RFEF", segons valora el president. Per això, la junta ha decidit "donar confiança al cos tècnic", segons explica Jordi Candela.

Edicions locals