Una jugadora del Club Tennis Mollet al rànquing internacional

Fernanda Rain és la primera jugadora a entrar al rànquing ITF com a membre del club molletà

Esports

Fernanda Rain durant un partit
Fernanda Rain durant un partit | Club Tennis Mollet

Mollet del Vallès

Fernanda Rain és la primera jugadora del Club Tennis Mollet que entra al rànquing internacional ITF. La jugadora xilena ho ha aconseguit en una gira per diversos tornejos d'Egipte, on ha aconseguit els punts necessaris per entrar a la classificació. La jugadora, de només 17 anys, no esperava assolir aquest fet tan aviat.

Rain va començar a entrenar a les pistes del Club Tennis Mollet fa tres anys i és una de les jugadores més destacades de l'entitat. La xilena va començar fa unes setmanes la seva primera gira professional per diversos tornejos d'Egipte, després d'haver participat en diverses competicions a Espanya. En un del fins als vuitens de final, aconseguint així els seus primer punts pel rànquing ITF.

La tenista explica que està "molt feliç i amb molta il·lusió" amb aquesta fita. Els seus primers punts per l'ITF arriben de manera "inesperada", ja que Rain no s'ho esperava "per res del món". La xilena afrontava la seva primera gira professional "per viure l'experiència i per mesurar nivell", no per treure punts. A més, la jugadora es mostra sorpresa perquè els punts han arribat "al torneig més difícil". Rain reconeix que al club també estan tots "molt emocionats".

Dídac Pérez, director de l'escola del club i entrenador de Fernanda Rain també es mostra entusiasmat: "Per al Club és una fita molt important. Ha de servir com a estímul i exemple per a tots els nens i nenes de l’Escola". Pérez tampoc s'esperava aconseguir-ho tan aviat: "Ens havíem marcat entrar al rànquing en un parell d’anys"

Uns altres dos tenistes formats al Club Tennis Mollet ja havien aconseguit entrar al rànquing. Carles Martínez i Ana Font també van entrar a l'ITF, però en el seu cas ho van fer quan jugaven a altres clubs.

Fernanda Rain ha entrat al rànquing ITF en la posició 1706. Ara, la tenista es prepara per seguir disputant tornejos a Espanya i a Grècia, on farà una nova gira en poques setmanes.

Edicions locals