La Cursa Escolar Anselm Clavé torna després de la pandèmia

Uns 300 atletes van participar a la 34a edició de la prova

Esports

La sortida d'una de les categories de la Cursa Escolar Popular
La sortida d'una de les categories de la Cursa Escolar Popular | Escola Anselm Clavé

L'Escola Anselm Clavé va celebrar el passat diumenge la 34a edició de la seva Cursa Escolar Popular-Memorial Heliodoro Jiménez. La prova va comptar amb uns 300 atletes, entre infants de totes les categories i adults, una xifra que s'ha vist reduïda respecte a les edicions prepandèmiques.

La jornada va començar amb les curses populars per a adults, de 3,6 km i que s'estrenaven com a primera categoria de la jornada. Sergio González i Miriam Rodríguez van ser els triomfadors d'enguany a les proves populars. A continuació es van anar disputant les diverses categories per a infants, de més grans a més petits, amb circuits d'entre 1,8 km i 50 m. 

Mercé Esteban, responsable de la cursa i professora d'Educació Física de l'Escola Anselm Clavé, valora la jornada com "molt positiva", ja que han pogut tornar a organitzar la cursa i han pogut fer tot el que tenien previst. La mestra lamenta que la inscripció hagi baixat: "Altres anys havíem arribat als 1000 inscrits i aquest cop ens hem quedat amb 300, la majoria del nostre centre". Així i tot, Esteban explica que ja preveien que hi hagués "menys gent" perquè van començar a preparar la cursa "més tard". De cara a la pròxima edició, la professora es mostra optimista: "L'any que ve serà diferent, esperem tornar a tenir els inscrits d'abans".

Edicions locals