L'Ajuntament recupera el Mollet és Fira i el concentra en un únic cap de setmana

Després de l'aturada de dos anys per la pandèmia, l'aparador comercial de la ciutat se celebrarà entre el 10 i el 12 de juny

Economia

L'Ajuntament recupera el Mollet és Fira i el concentra en un únic cap de setmana
L'Ajuntament recupera el Mollet és Fira i el concentra en un únic cap de setmana

El Mollet és Fira, la cita periòdica que aplega el teixit comercial de la ciutat, retorna als carrers aquest mes de juny després de l'aturada forçosa de dos anys per la pandèmia de Covid. En aquesta edició, però, l'Ajuntament, organitzador de l'esdeveniment, ha decidit concentrar les diverses fires sectorials en un únic cap de setmana, que serà del 10 al 12 de juny.

"Hem pensat que és millor un únic cap de setmana perquè així movem tot el poble de cop, i als comerços també els ha semblat bé", explica la regidora de Comerç, Mercè Pérez.

Així doncs, el projecte de dinamització comercial Mollet és Fira tornarà a ser una trobada multisectorial en què s'aplegaran els establiments de restauració (Mollet és Gurmet), concessionaris (Mollet és Motor) i comerç i serveis (Mollet és Qualitat de Vida i Comerç). Tot i que encara s'està definint el programa, que comptarà amb activitats, tallers i exhibicions en paral·lel a la mostra, Pérez explica que divendres l'activitat estarà més centrada entorn del Mercat Municipal, amb un protagonisme especial per a la restauració.

Durant tot el cap de setmana, els expositors dels diferents sectors ocuparan els espais firals habituals del centre de Mollet: el parc de les Pruneres, les rambles Balmes i Fiveller, el carrer Barcelona, l'avinguda Llibertat i l'Illa.

D’altra banda, com és habitual a Mollet és Fira, hi tindran un paper destacat les campanyes de sortejos paral·leles a les fires i en què hi haurà premis tan monetaris per gastar als establiments participants com lots de productes i vals de serveis.

L'última edició de Mollet és Fira es va celebrar el 2019, que també va concentrar les quatre fires sectorials en un únic cap de setmana, en aquest cas per les inclemències meteorològiques. L'esdeveniment va comptar amb un total de 164 estands i va implicar prop de 350 comerços i serveis, entre les campanyes de premis i sortejos i la presència a les fires.

L'Ajuntament està comercialitzant la fira entre els comerciants i la regidora assegura que la resposta del teixit comercial "està sent positiva". "La previsió és bona perquè el comerç té moltes ganes de sortir al carrer i donar-se a conèixer", indica Pérez, qui anima els establiments locals a participar de la mostra.

Edicions locals