Carlos Nuez: 'Hi haurà uns quatre canvis a la plantilla'

El president del CB Mollet analitza la temporada a LEB Plata i explica com estan preparant la pròxima

Esports

Carlos Nuez a la pista del Pavelló Plana Lledó
Carlos Nuez a la pista del Pavelló Plana Lledó

Sergi Casanovas

Carlos Nuez, president del CB Mollet, afirma que al club ja estan començant a preparar la temporada vinent, on hi haurà "alguns canvis en la plantilla". Per fer-ho, compten amb l'entrenador Josep Maria Marsà que ha renovat per estar un any més al capdavant de l'equip a la categoria LEB Plata.

Nuez reconeix que començar a preparar la pròxima temporada ara mateix no és fàcil perquè "hi ha equips que encara estan competint". Tot i això, la direcció del club ha començat per la part tècnica de l'equip, que han decidit renovar per la temporada 2022/23. Josep Maria Marsà seguirà dirigint el primer equip i ja es troba treballant en els possibles canvis amb la direcció esportiva del club.

El president avança que mantindran "7 o 8 jugadors de la plantilla actual" i que, per tant, es plantegen "uns 4 canvis". De moment, les dues primeres baixes ja estan confirmades: el dominicà Yeikson Montero i l'haitià Jean Pierre-Charles, que abandonen el Mollet per la fi dels seus contractes. Nuez explica que segurament hi haurà unes dues baixes més i que seran substituïts per nous fitxatges. Les noves incorporacions trigaran, ja que no poden enllestir-les fins que "els jugadors acabin de competir". El dirigent també espera mantenir els patrocinadors actuals de l'equip: "Sense ells tot això és impossible".

Sobre la pròxima temporada, el dirigent afirma que intentaran "continuar a LEB Plata", però reconeix que "no serà fàcil. Hi ha clubs molt més grans que, fins i tot, són capital de província". Això és un gran hàndicap pel Recanvis Gaudí Mollet, segons Nuez. El president creu que "sempre hi haurà aquesta diferència" i que probablement el seu lloc sigui "la lliga EBA", però també declara que s'han guanyat jugar a LEB Plata "sobre la pista".

Una bona estrena a la categoria de bronze

Sobre el primer any a LEB Plata, Carlos Nuez afirma que el balanç és molt bo: "Sortíem amb el pressupost més petit de la lliga i hem aconseguit mantenir la categoria i arribar a la fase d'ascens". El dirigent destaca aquesta diferència de pressupost amb un exemple: el Mollet té un pressupost "5 vegades inferior" al del seu rival al play-off d'ascens, l'Ourense. Nuez també remarca la diferència amb la resta d'equips de la categoria: "A aquesta divisió hi ha equips purament professionals, mentre que a la nostra plantilla no tenim quasi cap jugador professional".

Edicions locals