El Calderí acull una jornada de pàdel amb Juan Martín Díaz, antic número 1 del món

El Club Tennis Mollet organitza una jornada amb propostes per a tota la família

Esports

El jugador professional de pàdel en un dels seus partits
El jugador professional de pàdel en un dels seus partits | Juan Martín Díaz

El Club Tennis Mollet celebrarà aquest dissabte una jornada de pàdel amb el jugador professional Juan Martín Díaz, qui va ser número 1 del món durant 13 anys seguits. Martín Díaz jugarà uns quants partits d'exhibició contra els guanyadors d'un torneig previ que el Club Tennis ha fet entre els seus membres.

A més de l'activitat dins la pista, la jornada també comptarà amb diverses activitats complementàries per a tota la família. La principal d'elles serà un mercat de paradetes, on participaran quasi una trentena de comerços de Mollet i de la zona. Durant el dia també hi haurà activitats pels nens i nenes, sortejos i, fins i tot, una sessió musical amb un DJ.

El matí serà l'espai reservat per les activitats amb Juan Martín Díaz. El jugador professional disputarà els partits contra els guanyadors del torneig previ. A continuació, Martín Díaz farà un clínic amb els nens i nenes de l'escola de pàdel del Club Tennis Mollet. La tarda estarà reservada per les activitats més familiars, com jocs dirigits, classes d'iniciació al pàdel i més. Les activitats com el mercat o les degustacions gastronòmiques estaran disponibles durant tot el dissabte.

El club molletà també aprofitarà l'assistència dels seus membres i dels representants de l'Ajuntament per realitzar la inauguració oficial de les noves dues pistes de la instal·lació de El Calderí.

Les activitats seran gratuïtes, excepte els partits d'exhibició de Juan Martín Díaz. Per veure al jugador professional, s'haurà de pagar 10 €, un preu que inclou una samarreta commemorativa de la jornada.

Una jornada completa

Dúnia Ruath, membre del Club Tennis Mollet i organitzadora de l'esdeveniment, reconeix que és "el primer cop" que duen a terme una jornada com aquesta i que esperen una "bona afluència de gent".

Sobre el fet de poder comptar amb un jugador de pàdel de la talla de Juan Martín Díaz, Ruath afirma que per al club és "un privilegi poder portar a Mollet un personatge així". La del Club Tennis explica que la seva intenció era portar també la parella habitual a les pistes de Martín Díaz, però per motius de calendari no ha estat possible. Tot i això, Ruath confia que serà "una jornada molt completa".

Edicions locals