Mor a 74 anys Martí Tantiñà, dels populars supermercats molletans

El comerciant va finir el passat 8 de maig

Societat

Mor a 74 anys Martí Tantiñà, dels populars supermercats molletans
Mor a 74 anys Martí Tantiñà, dels populars supermercats molletans

El passat 8 de maig moria a 74 anys Martí Tantiñà, un dels germans de la segona generació que va regentar els populars supermercats Tantiñà de Mollet.

En Martí, juntament amb en Toni, es van encarregar del negoci familiar durant més de 50 anys, fins que el 2018 van jubilar-se.

La història de Supermercats Tantiñà es remunta al 1960, quan Ramon Tantiñà i la seva dona, Lola Vila, van establir-se a Mollet, a l'avinguda Rafael Casanova. En aquell moment la família tenia vaques i aviram, i des de casa venien llet i productes conreats al camp, com patates. La lleteria es va convertir en una petita botiga el 1964, i amb el temps, el negoci es va anar consolidant amb l'ajuda dels fills i les joves la Isabel i l'Agnès. 

En pocs anys, la família va acabar portant un dels pocs grans supermercats que en aquell moment hi havia a Mollet. El 1985 obrien un segon supermercat a la rambla Balmes; el 1992, un tercer a Can Pantiquet i poc després, una parada al Mercat Municipal.

Els supermercats Tantiñà, que van tancar el 2018, eren reconeguts per l'elaboració pròpia de productes carnis i menjar preparat.

Edicions locals