La Fira de la Cervesa Artesana estrena mestres internacionals

El clan de La Penúltima de la Colla dels Torrats organitza la tercera edició d'aquest acte que el 2019 va aplegar uns 2.000 assistents

Cultura

El parc de Can Mulà serà dissabte l'escenari de la tercera edició de la Fira de la Cervesa Artesana de Mollet, organitzada pel clan de La Penúltima de la Colla dels Torrats.

El darrer any que es va fer l'acte (2019), el parc va acollir més de 2.000 persones per tastar cervesa artesana i original, fabricada per diferents mestres cervesers arribats de diferents punts de Catalunya.

Enguany es mantindrà el format i els assistents trobaran fins a 13 cervesers diferents, la majoria dels quals repeteixen, com Hobac, Oriental Brewing Co, Tro Ales, Mas Malta, Bripau, Cornèlia o L'Escumatent. Pel que fa a les estrenes, hi ha Espina de Ferro, cerveses Quer o Garage, una de les més reconegudes en l'àmbit nacional. A més, la fira comptarà amb la presència de les cerveseries molletanes Hops i Brannigans, que també portaran les cerveses artesanes que venen habitualment als seus establiments. A més, hi haurà sis food trucks amb pizzes, hamburgueses, pasta, platets, embotits casolans i crepes entre d'altres.

La gran novetat d'enguany és el fet de comptar, per primera vegada amb uns cervesers internacionals. Es tracta de Juguetes Perdidos, de l'Argentina, una de les cerveseres artesanes més importants i premiades del continent sudamericà.

Una jornada farcida d'actes

Al llarg del dia hi haurà tot un seguit d'actes. A les 10.30 h, una cercavila des de la plaça de Catalunya fins al parc Can Mulà amb la Banda del Moll Fer que donarà el tret de sortida a la fira.

Al parc hi haurà animació infantil al matí a càrrec de Sona que trona (11.30 h), un concert vermut amb Andrés Hidoque (13 h) i un dinar popular amb la màgia del Kilin mag i la música punxada pels dj Oldreadyboys (14 h).

A la tarda serà el torn del concert del Gran Torino Blues Co (18 h) i de la tabalada dels Diables de Mollet (19.30 h). I a la nit actuaran els grups de música Finger Monkeys  (20.30 h) i T-Nue (22 h). Tot plegat es tancarà amb els dj Mañaneo que punxaran música fins a la 1 h.

Edicions locals