La Fira de Sant Ponç retorna a la rambla en el 40è aniversari

Enguany s'ha elaborat una dona d'aigua en record a Montse Tarrés

Societat

La Fira de Sant Ponç retorna a la rambla en el 40è aniversari
La Fira de Sant Ponç retorna a la rambla en el 40è aniversari

Alumnes i usuaris de l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD) de Mollet van ser els protagonistes aquest dijous d'una nova edició de la tradicional Fira de Sant Ponç, que enguany ha arribat als 40 anys. Després de dos anys de fira en format virtual a causa de la pandèmia de Covid, la rambla molletana es tornava a omplir de paradetes amb els productes elaborats per les persones usuàries del servei.

Parades de pans de pessic, pastissos, púdings, magdalenes, mel, infusions, herbes de cuina, remeieres, olis aromatitzats, plantes, treballs manuals, bijuteria... Tot un mosaic de productes elaborats al Centre Ocupacional del Bosc, de l’Escola d’Educació Especial Can Vila i de la Residència i Centre de Dia La Vinyota.

A més, per primera vegada s'hi instal·lava una parada del Centre Especial de Treball Taller Alborada, en què es podien comprar les dones d'aigua, un producte social artesanal fet íntegrament des del centre i el taller i que fa deu anys que es va tirar endavant. Com a novetat es va oferir una nova Dona d’Aigua per recordar i homenatjar la Montse Tarrés, directora de l’IMSD, que va morir a finals de l’any passat.

Edicions locals