La Penya Barcelonista de Mollet estrena una placa commemorativa pel seu 50è aniversari

La distinció es troba a l'edifici de Cal Marfà, la primera seu de l'entitat

Esports

La inauguració de la placa conmemorativa a Cal Marfà
La inauguració de la placa conmemorativa a Cal Marfà

La Penya Barcelonista de Mollet segueix celebrant el seu 50è aniversari, que es va complir l'any passat. En aquesta ocasió, l'entitat ha inaugurat aquest matí una placa commemorativa a Cal Marfà, el lloc on va sorgir la Penya l'any 1971. A l'acte, hi han participat la primera tinenta d'alcalde, Mireia Dionisio, i els membres de la Penya, encapçalats pel seu president Sant Sánchez.

La placa recorda l'indret on van sorgir les primeres converses i reunions per crear la Penya Barcelonista de Mollet, l'agost de 1971. La molletana va ser una de les primeres penyes barcelonistes i actualment segueix sent una de les més grans i importants, situant-se entre les 10 primeres amb més socis. La Penya Barcelonista ha viscut moments rellevants del barcelonisme a Mollet, com l'època dels germans Gonzalvo o l'actual amb Alèxia Putellas.

La presentació de la placa ha comptat amb uns breus discursos a càrrec de Dionisio i Sánchez, que han ressaltat la importància de la Penya Barcelonista dins de Mollet i la seva història.

La primera tinenta d'alcalde ha afirmat que des de l'Ajuntament estan "molt contents i orgullosos de la Penya" i ha destacat que és "una de les entitats més grans per nombre de socis i també la que té una edat mitjana més jove". Per la seva part, el president de la Penya Barcelonista ha explicat que és "un orgull poder posar aquesta placa al centre de Mollet" i ha agraït al Bar Marfà la "gentilesa" per deixar-los col·locar la placa al lloc on es va originar l'entitat. Santi Sánchez ha afirmat que la Penya segueix "pel camí d'anar creixent".

El president també ha recordat que segueixen treballant en l'acte de cloenda del 50è aniversari, un sopar de germanor que se celebrarà a la tardor i on esperen reunir entre 200 i 300 persones relacionades amb la Penya molletana i altres penyes de la zona.

 

 

Edicions locals