Joaquim Forn presenta el seu llibre 'Entre togues i reixes' a Mollet

Junts Mollet organitza l'acte que serà dimecres a les 19.30 a La Marineta

Política

Joaquim Forn presenta el seu llibre 'Entre togues i reixes' a Mollet
Joaquim Forn presenta el seu llibre 'Entre togues i reixes' a Mollet

Joaquim Forn, un dels membres del Govern català represaliat per l'1-O, visitarà dimecres Mollet per presentar el seu llibre Entre togues i reixes. L'acte organitzat per Junts Mollet serà a les 19.30 h a La Marineta.

En aquest llibre, escrit durant el judici al procés independentista i la posterior estada a la presó, Forn, amb un to íntim i personal, es fixa en les petites coses i en tot allò que mai no ha aparegut en les transmissions des del Suprem. Explica com s'enfronta a la vida en una nova presó, la tercera, com es prepara per comparèixer davant del jutge, com viu la seva declaració i com encaixa la sentència. Forn rememora les imatges de les càrregues policials i la perplexitat davant la violència, però també descriu amb una sensibilitat extraordinària el banc del pati on toca el sol o la celebració d'un aniversari.

Joaquim Forn i Chiariello va ser conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya el 2017. En el Judici al procés independentista català fou condemnat pel Tribunal Suprem de l'estat espanyol, l'octubre de 2019, a 10 anys i mig de presó i d'inhabilitació pel delicte de sedició.

La presentació anirà a càrrec de Carme Olaria, responsable de política municipal de Junts Mollet.  L’acte tindrà lloc al Centre Cultural La Marineta aquest dimecres 18 de maig a les 19.30 h..

Edicions locals