El Sant Gervasi femení classificat per la final a quatre

L'equip molletà jugarà les últimes eliminatòries per l'ascens a Copa Catalunya

Esports

Les jugadores de l'Escola Sant Gervasi celebrant la classificació
Les jugadores de l'Escola Sant Gervasi celebrant la classificació | Escola Sant Gervasi

L'equip femení de l'Escola Sant Gervasi s'ha classificat per disputar la final a quatre del Campionat de Primera Catalana. Les molletanes jugaran les últimes eliminatòries per intentar pujar a Copa Catalunya, la màxima divisió catalana.

L'Escola Sant Gervasi va aconseguir la classificació per la final a quatre el passat cap de setmana, després de superar per 76 a 56 al Grup Barna B. Les de Carles Paredes estan signant una segona fase excel·lent, ja que porten 4 victòries en 4 partits. Les de Mollet encara tenen dues jornades més per endavant abans de la final, però les poden afrontar amb la tranquil·litat de saber que facin el que facin estan classificades per la següent ronda.

Carles Paredes, l'entrenador de l'Escola Sant Gervasi, dona tot el mèrit a les jugadores: "Són unes guerreres". El tècnic reconeix que no van començar la temporada amb bon peu: "Vam acusar molt l'any d'aturada, no trobàvem el joc", un inici que, segons Paredes, els va "marcar molt".

Ara, el preparador creu que tenen "unes setmanes més lleugeres" i amb temps per "treballar amb tranquil·litat, repartir minuts i provar coses". De cara a la final a quatre, Paredes afirma que l'afrontaran "com fins ara" i que no es volen posar objectius: "Seria un error. Fins ara ens ha funcionat d’una altra manera". Passi el que passi al que queda de temporada, l'entrenador la valora com "bestial" i destaca "el bon rotllo que hi ha a l'equip, sense grans fitxatges i amb moltes noies de la casa".

Edicions locals