Unes 340 persones recorren la Serralada de Marina a la caminada del Club Muntanyenc

L'entitat molletana va tornar a organitzar la jornada dos anys després

Esports

Alguns participants caminant pels camins de la Serralada de Marina
Alguns participants caminant pels camins de la Serralada de Marina | Club Muntanyenc Mollet

Mollet del Vallès

El Club Muntanyenc Mollet va tornar a organitzar el passat diumenge una de les seves sortides més conegudes, la caminada per la Serralada de Marina. Unes 340 persones es van animar a recórrer les muntanyes en una sortida que començava i acabava per primer cop al nucli urbà de Mollet.

La caminada per la Serralada de Marina va presentar un nou recorregut, que començava l'aparcament de l'estació de tren Mollet-Sant Fost. Des d'allà, els participants van anar per la llera del riu fins al pont de Montmeló, on van començar a pujar cap a la muntanya pel barri del Telègraf de Montornès. Llavors, van recórrer diversos punts de la serralada com el Coll Mercader, el Castell de Sant Miquel, el Coll de Can Corbera i la Font de la Mercè. Finalment, els inscrits van baixar per Santa Maria de Martorelles de nou cap a Mollet, finalitzant els 19 km de recorregut a la plaça de Catalunya.

"La gent està contenta, els hi han agradat les novetats en el recorregut" destaca Josep Solé, un dels organitzadors de la jornada. Solé també remarca la presència de "bastants corriols" a la caminada, un fet que va agradar entre els participants. Entre els canvis de l'edició d'enguany, l'organitzador destaca la sortida a peu directament des de Mollet: "Als participants els hi ha agradat, així que segurament ho repetirem". Solé també veu com un encert ubicar l'arribada al centre de la ciutat perquè "dona ambient i imatge i anima a la gent".

L'organitzador reconeix que els hi ha costat "una mica" tornar a organitzar la caminada: "Després de dos anys ens ha costat decidir-nos i posar-nos a organitzar-la". Tot i això, Solé afirma que han comptat amb "col·laboradors nous" que els han ajudat a tirar la jornada endavant.

Un cop finalitzada la caminada per la Serralada de Marina, Josep Solé reconeix que ja estan "pensant en l'edició de l'any que ve", però que abans tenen la caminada nocturna per Gallecs al setembre.

 

 

Edicions locals