Torna la BBQ solidària per recaptar fons contra el càncer infantil i juvenil

És la 6a edició d'aquest acte que el 2019 va servir per recaptar més de 4.000 euros

Cultura

Després de dos anys d'aturada per la pandèmia, la BBQ solidària de Polseres Candela torna a la ciutat aquest diumenge, amb una jornada que anirà des de les 11 h fins a les 20.30 h a la plaça de Pau Casals.

Tot plegat està organitzat per aquest projecte solidari en benefici de la investigació del càncer infantil i juvenil (Polseres Candela), així com per les colles de Morats i Torrats i per l'Ajuntament de Mollet. En l'edició del 2019 es van recaptar més de 4.000 euros.

La festa arrencarà amb tallers infantils a càrrec de Creu Roja, l'Associació de Col·leccionistes, Castellers de Mollet i Polseres Candeles. L'Associació de Veïns de Santa Rosa ensenyaran les coreografies del Carnaval 2020 a partir de les 12 h.

Músics de Diables, Castellers i les Colles de Morats i Torrats encapçalaran una cercavila des de la plaça de Catalunya fins a la plaça de Pau Casals a partir de les 13 h. No hi podran ser, però, els músics de la Colla Gegantera, ja que estaran participant de la Trobada del Vallès celebrada a Montornès.

Al migdia (14 h) serà el torn del dinar popular i de germanor. Els tiquets tenen un preu de 7 euros, es poden adquirir al Centre Estudis Mollet, a El Kiosk de la Rambla o contactant amb les colles, i inclouen una polsera Candela, el dinar, les postres i la beguda, i també hi haurà una opció vegana.

Protagonisme per a les arts escèniques

Les arts escèniques seran les protagonistes de la tarda. L'Associació Musical Pau Casals oferirà un concert a les 16 h; el Dr Bombolles farà gaudir els assistents amb un xou bombollaire a les 17.15; els petits de l'Escola de Dansa de l'Esbart Dansaire representaran una mostra dels seus balls (18 h); La Tramolla portarà dues actuacions sorpresa (18.30 h); i, per tancar la festa, Kaüla Dancers promocionarà un espectacle amb balls de TikTok.

Edicions locals