El Mollet HC femení és equip de Nacional Catalana

El club va assolir l'ascens al cap de setmana, però ha hagut d'esperar decisions administratives per confirmar-ho

Esports

Les jugadores del femení en un dels partits d'aquesta temporada
Les jugadores del femení en un dels partits d'aquesta temporada | Mollet HC

L'equip femení del Mollet HC ha certificat el seu ascens i jugarà la temporada vinent a Nacional Catalana, la màxima divisió del sistema català. El conjunt molletà va encarrilar l'ascens dissabte passat amb la victòria per 4-2 davant el HP Tona, però ha hagut d'esperar uns dies per confirmar la seva promoció a la categoria superior.

El Mollet HC va fer un pas de gegant cap a l'ascens el passat cap de setmana, després de la victòria per 4-2 davant el HP Tona i la derrota per 4-1 del CP Vic contra el Girona CH. Aquests resultats deixaven a les molletanes amb un sol rival en la lluita per pujar: el Cerdanyola CH, que estava pendent del que passés amb l'equip que tenen en categories superiors.

Finalment, les circumstàncies han beneficiat al conjunt de Mollet, que s'assegura l'ascens a Nacional Catalana. La categoria on jugaran l'any que ve és la més alta del sistema de lligues de Catalunya i només té dues divisions nacionals per sobre: OK Lliga i OK Lliga Plata.

Rafa Trillo, entrenador del conjunt femení, defineix aquest ascens com "fantàstic", ja que era el seu objectiu i l'han aconseguit. El tècnic valora positivament la temporada tot i haver tingut més dificultats de les esperades: "Ens hem trobat amb un Vic amb el qual anàvem igualats tota l'estona. Anàvem punxant nosaltres i punxaven elles". Trillo reconeix que la manera amb la qual han aconseguit pujar és "estranya" i que els hi hagués agradat "celebrar-ho a la pista". 

Per tant, el partit d'aquest diumenge davant el Sferic, que es preveia com una final, serà finalment un enfrontament relaxat per les de Mollet, que ja han assolit el seu objectiu. Tot i jugar fora aquest cap de setmana, les jugadores tindran el seu moment de celebració amb l'afició. El club els hi organitzarà una volta d'honor al pavelló Riera Seca abans del partit de play-off del masculí.

Un altre ascens en joc

Els que sí que es juguen encara l'ascens són els jugadors del masculí del Mollet HC. Els d'Eloi Gaspar començaran aquest dissabte el play-off per pujar a Primera Catalana. L'eliminatòria no serà fàcil, ja que han quedat enquadrats amb l'Igualada HC, un dels millors equips de la categoria. Els molletans buscaran començar amb bon peu aquest dissabte a les 19:30 h al pavelló Riera Seca, en el partit d'anada. La tornada serà la setmana següent a Igualada.

Edicions locals