Torna la Milla Urbana del Centre d'Estudis Mollet

L'escola molletana celebra una nova edició de la cursa dos anys després

Esports

Una de les edicions anteriors de la Milla Urbana
Una de les edicions anteriors de la Milla Urbana

El Centre d'Estudis Mollet organitza aquest diumenge la XXXII edició de la Milla Urbana - Memorial Julio López, dos anys després de l'última edició. La jornada començarà a les 9:30 h i totes les curses tindran la seva sortida i arribada a l'avinguda Llibertat, davant el Mercat Municipal.

El Centre d'Estudis Mollet i la seva AFA, en col·laboració amb l'Ajuntament de Mollet, tornen a col·laborar per portar aquesta Milla Urbana. La jornada comptarà amb 16 categories per a infants, des de prebenjamí fins a cadet i també pels nens i nenes de P3, P4 i P5. Després de les curses infantils, els familiars també podran córrer en 10 categories més destinades a adults. Entre les dues parts de la jornada hi haurà una breu cursa en família on pares i mares podran córrer amb els seus fills i filles més petits, d'entre 0 i 3 anys. Totes les categories comptaran amb modalitat femenina i masculina.

Els corredors majors d'edat que facin els millors temps rebran un premi econòmic de 100 € i diversos premis dels comerços col·laboradors, tant en categoria masculina com femenina.

Les inscripcions es podran fer el mateix diumenge, mitja hora abans de cada cursa en una carpa que s'habilitarà a la zona de sortida i arribada, davant del Mercat Municipal. L'escola molletana també ofereix el dorsal solidari, que servirà per recaptar fons per la investigació del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu.

En acabar tota la jornada atlètica, les famílies podran gaudir d'una barbacoa solidària a la plaça Pau Casals, organitzada per les colles de Torrats i Morats i amb la col·laboració del Centre d'Estudis Mollet.

 

Edicions locals