Juan Martín Díaz, primer convidat del 'Play with the Legend Market'

El jugador professional de pàdel va ser el protagonista de la jornada del Club Tennis Mollet

Esports

Juan Martín Díaz amb els nenes i nenes de l'escola del club
Juan Martín Díaz amb els nenes i nenes de l'escola del club | Club Tennis Mollet

El Club Tennis Mollet va estrenar la iniciativa Play with the Legend Market amb l'antic número 1 del món de pàdel, Juan Martín Díaz. El jugador professional va passar una jornada amb els nens i nenes del club, a més de realitzar algunes exhibicions i partits amistosos.

Martín Díaz va començar la jornada jugant uns partits amistosos amb alguns membres del Club Tennis Mollet, que van guanyar un torneig previ per jugar amb la llegenda. El jugador professional va fer després un clínic amb els nens i nenes de l'escola de pàdel de l'entitat, ensenyant-los tècniques i trucs per millorar en l'esport.

La jornada va estar arrodonida amb un mercat, que va comptar amb la participació d'una trentena de comerços locals, i diverses activitats per a tota la família: jocs dirigits, classes d'iniciació al pàdel i, fins i tot, una sessió musical amb un DJ.

Dunia Ruath, organitzadora de l'esdeveniment, afirma que la jornada va anar "molt bé". Ruath destaca la proximitat de Juan Martín Díaz: "És molt proper. Va donar molt joc als nens, per exemple deixant-se guanyar punts". L'organitzadora també remarca el comentari del jugador professional sobre el club: "Ens va dir que teníem bastant nivell".

Tot i la valoració positiva, Ruath afirma que va assistir "menys gent de l'esperada". "Van faltar socis perquè hi havia altres coses per Mollet" explica l'organitzadora. Malgrat l'assistència, Ruath afirma que repetiran l'experiència: "Intentarem fer-ho cada any, portant altres llegendes" i declara que estan pensant "fer-ho també amb el tennis".

Edicions locals