Les parades del mercat setmanal tornaran a l'avinguda Llibertat el pròxim dimarts 24 de maig

L'Ajuntament ha donat per finalitzades les obres de reasfaltament i millora de l'accessibilitat de la via que han durat tres mesos

Societat

Les parades del mercat setmanal tornaran a l'avinguda Llibertat el p`roxim dimarts 24 de maig
Les parades del mercat setmanal tornaran a l'avinguda Llibertat el p`roxim dimarts 24 de maig

Després de tres mesos d'obres, les parades del mercat setmanal que van ser traslladades al barri de la Riera Seca tornaran a l'avinguda Llibertat un cop finalitzats els treballs de reasfaltament i millora de l'accessibilitat de la via. Serà el pròxim 24 de maig.

Les obres, fetes en el tram entre l’avinguda Badalona i el carrer Berenguer III, han consistit en la millora de l’accessibilitat a les cruïlles de l’avinguda Llibertat amb els carrers Sant Ramon, Alexander Fleming, Francesc Macià i Lluís Duran i també han comportat millores a la mobilitat a l’avinguda Llibertat. “Ha estat una gran obra que era molt necessària perquè no s’ha limitat a asfaltar, sinó que ha estat una reforma i la modernització del carrer”, assegura la coordinadora de l’Àrea de Governança, Economia i Serveis Territorials, Mireia Dionisio.

Així mateix, també s’ha construït una plataforma elevada en el pas de vianants situat a la cruïlla amb el carrer Berenguer III i s’ha reformat la parada de taxis amb la instal·lació d’una nova marquesina.

A més a més, s'han fet les connexions necessàries dels nous embornals del clavegueram des de la cruïlla amb Berenguer III fins al passatge Sant Miquel com a conseqüència del pas de vianants elevat en aquest tram de l’avinguda Llibertat. El cost total de l’obra ha estat de 200.000 €.

Edicions locals