Mollet recull 4 tones de residus en el marc de la campanya Let's Clean Up Europe

L'acció es va dur a terme entre el 5 i el 19 de maig

Societat

Campanya Let's Clean Up Europe a Mollet
Campanya Let's Clean Up Europe a Mollet | Aj. Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha recollit 4 tones de residus en el marc de la campanya internacional Let’s Clean Up Europe. Enguany les actuacions es van fer principalment, al parc dels Pinetons i a l'espai natural de Gallecs, entre el 5 i el 19 de maig.

En la campanya va participar alumnat dels centres educatius, així com usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitari (SRC) de la Fundació Sanitària de Mollet. A més, una de les jornades va ser oberta a la ciutadania i es va centrar en la neteja de l’espai que hi ha al darrera de la deixalleria, on es van recollir més de 3.000 quilos de deixalles.

El Let’s Clean Up Europe ha comptat amb la participació de més de 350 persones entre ciutadania, entitats i centres educatius de Mollet. De fet, les sortides a espais verds de la ciutat amb l’objectiu de recollir residus va ser una de les propostes del Consell Municipal dels Infants d’aquest any. 

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha recordat que tot i que Mollet “és una de les ciutats que menys residus genera, aquesta és una lluita global que hem d’afrontar entre tots, i aquest és justament el missatge d’aquesta campanya a la que ens adherim des de fa uns anys”.    

El regidor de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Raúl Broto, s’ha mostrat “molt satisfet” amb la gran participació d’enguany i amb la “gran quantitat” de residus que s’han recollit al llarg dels dies que ha durat la iniciativa. Per Broto, la participació de Mollet en aquesta campanya “ és una mostra més del compromís de la nostra ciutat amb el medi ambient”.

Edicions locals