La Penya d'Escacs Mollet torna a celebrar la seva Trobada Escola

Prop de 30 nens i nenes van participar a la quarta edició, celebrada al Casal Cultural

Esports

Els nens i nenes disputant partides a la Trobada Escola d'Escacs
Els nens i nenes disputant partides a la Trobada Escola d'Escacs | Penya d'Escacs Mollet

La Penya d'Escacs Mollet va poder celebrar una nova edició de la seva Trobada Escola d'Escacs, tres anys després de la darrera. El Casal Cultural va ser el lloc escollit per aquesta jornada que es va celebrar el dissabte. Enguany, la competició va comptar amb 3 categories per primer cop.

Prop de 30 nens i nenes de quatre centres educatius de Mollet i un de Castelló van participar en la quarta edició de la trobada. La competició es va dividir en tres grups: menors de 8 anys, alumnes de cicle mitjà i majors de 10 anys.

Entsa Salas, Axel Doblas i Flavius Maftei van ser els guanyadors de les tres categories i es van emportar el trofeu, igual que tots els nens i nenes que van quedar entre les tres primeres posicions. També es van atorgar premis a les nenes millor classificades de cada categoria.

La Trobada Escola d'Escacs va ser la primera experiència en una mecànica de competició d'escacs per a molts nens i nenes. En canvi, altres ja tenien experiència de les anteriors trobades organitzades per la Penya. 

Edicions locals