El Museu Isern reobre les seves portes

El museu presentarà dissabte el monogràfic 'Mollet. Història de la moto'

Esports

Un dels models exposats que es podran veure al Museu
Un dels models exposats que es podran veure al Museu | Museu Isern

El Museu Isern torna a organitzar una jornada de portes obertes aquest dissabte. La institució presentarà el seu nou monogràfic titulat Mollet. Història de la moto. L'acte comptarà amb diversos expilots, tècnics de motociclisme, col·leccionistes i altres col·laboradors.

El Museu Isern reobrirà aquest dissabte amb una jornada de portes obertes al matí, entre les 10 h i les 13 h. El monogràfic que s'ho estrena compta amb diversos models de motos i bicicletes de totes les dècades. També s'inclouen alguns dels models que va fabricar la Derbi-Rabasa, la rellevant marca a Mollet que celebra el seu centenari.

A més dels models exposats, el Museu Isern presenta algunes activitats de la mà dels seus col·laboradors. Joan Iglesias presentarà una de les seves darreres obres: una Ducson de 5 cilindres; Josep Iglesias cedirà temporalment algunes de les seves bicicletes motoritzades i Toni Palau comentarà la cursa de motocròs que va guanyar l'any 1959 a la Casa de Campo de Madrid amb una Derbi. Durant la jornada també es farà un homenatge a Tomás Domingo i a Josep Maria Traver.

Edicions locals