Juan Vinuesa: 'Hem estat entre els equips de més nivell'

L'entrenador de la UD Lourdes analitza la temporada del seu equip

Esports

La plantilla del primer equip de la UD Lourdes d'aquest any
La plantilla del primer equip de la UD Lourdes d'aquest any | UD Lourdes

Sergi Casanovas

La UD Lourdes va tancar la temporada el passat cap de setmana amb una victòria per 0-2 davant el CD La Llagosta. El resultat deixa a l'equip molletà en vuitena plaça amb 54 punts al grup 11 de Quarta Catalana. L'entrenador de l'equip, Juan Vinuesa, valora la temporada i creu que han aconseguit "molts punts per una vuitena posició".

Vinuesa explica que l'objectiu de la UD Lourdes al principi de temporada era "competir entre els millors". El que no esperaven és que el grup que els hi ha tocat tingués tant nivell: "Preveiem 3 o 4 equips a la part alta i al final han estat 9". El tècnic creu que han pogut situar-se en aquesta "concentració d'equips d'alt nivell" i competir-hi. Vinuesa remarca la dificultat del grup 11: "Si agafem els nostres 54 punts i ens posem a un altre grup seríem tercers o quarts, de fet, només ens hem quedat a 9 punts de la tercera plaça". Malgrat aquestes dificultats, el tècnic afirma que han gaudit de la temporada en "un grup molt difícil".

Juan Vinuesa es mostra satisfet amb el joc del seu equip, especialment a final de temporada on han mostrat "la millor versió". L'entrenador del conjunt molletà està satisfet amb poder haver guanyat a "equips que anaven líders i que han acabat a la part alta", tant a casa com de visitants. Tot i això, el preparador opina que els hi ha faltat "contundència" i que han patit "algun problema a casa i amb les lesions".

Per tant, la UD Lourdes seguirà la temporada que ve a Quarta Catalana. El grup on quedarà enquadrat se sabrà durant l'estiu, quan es confirmin tots els ascensos i descensos i es reparteixin els equips.

Edicions locals