La Fira de les cooperatives escolars torna a la Rambla de Mollet

Més de 280 alumnes de sis centres educatius molletans posaran a la venda els productes que han creat en el marc del projecte Cueme

Societat, Economia

El pròxim dimarts, 31 de maig, Mollet recupera la Fira de les cooperatives escolars. La Rambla Balmes -a l'altura de l'IES Aiguaviva- acollirà l'activitat que començarà a les 9.30 h i acabarà a les 12.30 h. La celebració arriba després de dos anys d'aturada a causa del context de pandèmia.
 

En aquesta nova edició, més de 280 alumnes i 6 centres educatius de Mollet posaran a la venda els productes que han creat en el marc del projecte CUEME (Cultura Emprenedora a l'Escola).

L'objectiu d'aquesta iniciativa és fomentar els valors de l'emprenedoria mitjançant la creació d'una cooperativa. El programa fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària. Durant un curs escolar, l'alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el suport de l'escola, l'administració local, les empreses i altres entitats de la seva localitat.

S'utilitza la metodologia de treball per projectes, amb la qual s'intenta reforçar valors com la solidaritat, la igualtat d'oportunitats i l'equitat, alhora que constitueixen una eina d'inclusió social.

Edicions locals