Pere Gordi pren el relleu de Teresa Pons al capdavant d'Òmnium Mollet

Després d'11 anys com a responsable de l'agrupació local, Pons ha decidit fer una passa al costat

Política

Teresa Pons, Clàudia Garcia i Pere Gordi
Teresa Pons, Clàudia Garcia i Pere Gordi

L'agrupació molletana d'Òmnium Cultural ha canviat de responsable i a partir d'ara en Pere Gordi substituirà la Teresa Pons al càrrec.

Fa 11 anys que Pons va entrar com a responsable d'Òmnium Cultural a Mollet i en fa un "balanç positiu" de la seva estada. "Hem agafat aquests anys d'efervescència, amb molta lluita i molt treballar, però la recompensa ha sigut grossa", explicava abans de la trobada de socis de dimecres en què es va fer oficial el canvi de responsable.

Fa un any aproximadament que va decidir fer una passa al costat: "Ja estava cansada, no de la lluita, però veus que et falten forces, i vaig proposar-ho a la junta". Amb tot, la Teresa Pons recalcava que està "disposada a tot el que necessiti Òmnium", però afegia que "els joves han d'arreglar aquest garbuix que tenim ara a Catalunya".

El seu relleu és el Pere Gordi, qui contava que va coincidir la voluntat de Pons de marxar amb la seva d'implicar-se a Òmnium "per defensar la llengua i la cultura a Mollet".

Amb l'assumpció del nou càrrec, Gordi deia: "Intentaré tenir una dedicació més activa i, amb el conjunt de les persones que conformen Òmnium a Mollet, intentarem tirar endavant activitats diferents i noves". També hi apuntava: "El que volem des d'Òmnium és defensar la llengua, la cultura i el país. Aquests són els nostres valors i són valors que podem defensar a Mollet perfectament".

Trobades arreu de la comarca

Aquest relleu era un dels punts a tractar en la trobada de socis d'Òmnium a Mollet, celebrada a La Marineta amb la participació de la Clàudia Garcia Novellón, la presidenta de la delegació comarcal d'Òmnium, qui apuntava que l'acte era "una oportunitat per fer aquest reconeixement a la Teresa Pons".

D'altra banda, Garcia contava que estan organitzant aquestes trobades arreu del Vallès Oriental com una eina "per conèixer els nous socis, per arribar a nova gent, per explicar tot el que estem fent i per engrescar encara més gent".

Edicions locals