Temps de sarsuela amb el Fòrum Abelló

El Fòrum Abelló representarà diumenge 'Los Gavilanes' a Can Gomà

Cultura

Representant 'Los Gavilanes' per primer cop, fa 30 anys a Can Gomà
Representant 'Los Gavilanes' per primer cop, fa 30 anys a Can Gomà | Fòrum Abelló

Los Gavilanes tornen a l'escenari de Can Gomà 30 anys després que fos la primera representació del Fòrum Abelló, Associació  Musical Sarsuela de Mollet –aleshores anomenats Companyia de Sarsuela de Mollet–.

Si la primavera del 2020 ja havien preparat l'obra per celebrar els 30 anys de la fundació de l'entitat, la pandèmia l'ha ajornat fins a la present primavera, quan es compleixen tres dècades des que la Companyia de Sarsuela representés el seu primer espectacle, precisament Los Gavilanes i també a Can Gomà. En aquest cas, l'obra tindrà lloc diumenge a les 18 h i es poden comprar entrades a taquilla per 20 euros.

Sota la direcció escènica de Marta Busquets i musical de Daniel Pérez, els assistents podran tornar a gaudir d'aquesta sarsuela que té lloc en un poble pescador de la Provença, a mitjans del segle XIX i que protagonitza el Juan, un indià que arriba de fer fortuna d’Amèrica i que vol casar-se amb la Rosaura, la filla del seu antic amor, de quan ell era jove i pobre, l'Adriana. La resolució de l’obra, al tercer acte, transcorrerà a la vigília de les noces del Juan i la Rosaura.

Edicions locals