La permanència de l'UFS Mollet penja d'un fil

Els de Mollet depenen del que faci el Vall de Tenes per mantenir-se a la categoria o baixar a Segona Catalana

Esports

Els jugadors de l'UFS Mollet en un partit de la temporada
Els jugadors de l'UFS Mollet en un partit de la temporada | UFS Mollet

Sergi Casanovas

L'UFS Mollet no va poder assegurar la seva salvació dimecres a l'últim partit de lliga. Els molletans van caure a la pista de l'Olímpic Floresta B per 9 gols a 4. Els molletans hauran d'esperar diumenge al resultat del Vall de Tenes CFS - Hummel Alella per saber si se salven o no, sabent que només els hi val la derrota dels de Lliçà d'Amunt.

Ernesto Ballesteros, entrenador de l'UFS Mollet, creu que dimecres "no va ser el dia" i que els hi va faltar "molta efectivitat". L'entrenador afirma que el seu equip va tenir "moltes oportunitats", però no van entrar a porteria. El tècnic opina que l'equip de Sant Cugat "va donar-ho tot" i ells no.

Un descens a l'aire

La derrota deixa a l'UFS Mollet en mans del Vall de Tenes CFS, que juga diumenge contra el Hummel Alella. Als de Mollet només els hi val la derrota del Vall de Tenes per mantenir-se a Primera Catalana. Ballesteros reconeix que ara només poden esperar i que això és "el pitjor".

L'entrenador afirma que la salvació era un objectiu difícil: "Des que vaig agafar el club, només ens podíem permetre una derrota i n'hem tingut dos". Tot i això, el tècnic explica que la inèrcia no era fàcil, ja que "no es pot fer en 5 jornades el que no s'ha fet en 25". Per tant, Ernesto Ballesteros admet que l'equip esperarà els resultats del cap de setmana: "Si perden millor, si no ens hem merescut el descens".

Edicions locals