Les entrades de Pelouse de diumenge per MotoGP, ja a la venda

Tenen un preu de 49,99 € i permeten accedir al circuit el diumenge del Gran Premi

Esports

El Gran Premi de 2019, l'últim amb presència de públic
El Gran Premi de 2019, l'últim amb presència de públic | Circuit de Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha posat a la venda les entrades de Pelouse de diumenge per a viure el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP, que tindrà lloc del 3 al 5 de juny, de la forma més econòmica possible. Aquesta entrada d'un sol dia es pot adquirir a la web del Circuit per 49,99 €.

Gaudir del Gran Premi de Catalunya de MotoGP és més fàcil gràcies a aquesta modalitat d'entrada que garanteix l'accés a les instal·lacions vallesanes per a veure tota l'acció. El diumenge no només correrà MotoGP sinó que també ho faran Moto3™ i Moto2™. A més de les curses de les tres categories del Mundial, els assistents també podran gaudir de les sessions matinals d'escalfament, les ‘warm up’.

Aquesta fórmula econòmica permet triar entre qualsevol de les zones Pelouse del Circuit, podent accedir per la porta més convenient de les instal·lacions. Es recomana fer ús del transport públic per a arribar al Circuit. A diferència d'altres anys, aquest 2022 no es realitzarà venda física de tiquets de pàrquing a les mateixes instal·lacions, per la qual cosa és recomanable comprar prèviament una entrada de pàrquing a la web del Circuit si es vol acudir amb cotxe particular a l’esdeveniment.

A més, el Gran Premi de Catalunya de MotoGP ja té data per la presentació oficial. Serà el dimecres 1 de juny a les 18 h a The Sea Garden del Port Vell de Barcelona.

Edicions locals