El Mollet HC masculí puja a Primera Catalana

L'equip molletà ha superat l'eliminatòria d'ascens per la desqualificació del seu rival, l'Igualada HC

Esports

L'equip masculí durant l'anada de l'eliminatòria d'ascens
L'equip masculí durant l'anada de l'eliminatòria d'ascens | Mollet HC

El conjunt masculí del Mollet HC és equip de Primera Catalana. Els molletans han aconseguit l'ascens de categoria de manera rocambolesca, després de l'eliminació de l'Igualada HC per alineació indeguda. D'aquesta manera, l'equip no ha hagut de jugar la tornada de l'eliminatòria d'ascens per poder pujar de divisió.

La història de l'ascens del masculí del Mollet HC ha estat llarga. Els de Mollet van aconseguir la classificació pel play-off d'ascens, on els hi havia de tocar un rival a priori accessible. Un canvi d'última hora va fer que quedessin enquadrats amb l'Igualada HC, el rival més fort de la categoria. Els molletans van perdre l'anada per 3-5, però van reclamar una alineació indeguda dels de l'Anoia per comptar amb jugadors de divisions superiors, un error que ja havien comès amb anterioritat. La Federació ha donat la raó al Mollet HC, concedint-li el desitjat ascens a Primera Catalana. 

Leo Conde, president del Mollet HC, valora la gran temporada que ha tingut el club, amb els seus dos equips sènior pujant de categoria: "Hem tingut la sort d'obtenir els dos ascensos". El dirigent afirma que aquesta fita és especialment important pels equips de base, que tenen "el reflex d'uns equips que pugen i juguen en categories altes".

De cara a la temporada vinent, Conde explica que volen "fer un salt de qualitat" i, per això, reforçaran els dos sèniors amb "un parell de jugadors i jugadores". El president afirma que el seu objectiu per l'any que ve és "consolidar la categoria i començar a pensar en més alt". Tot i això, reconeix que no serà fàcil: "Cada cop és més complicat, estem començant a parlar de coses serioses. Per exemple, Nacional Femenina és quasi l'elit".

Edicions locals