La UFS Mollet baixa a Segona Catalana

L'empat del Vall de Tenes CFS contra el Hummel Alella condemna als de Mollet

Esports

La plantilla del primer equip
La plantilla del primer equip | UFS Mollet

Els resultats no han afavorit a la UFS Mollet que baixa de categoria. Els molletans depenien del Vall de Tenes CFS després de perdre dimecres passat el seu partit davant l'Olímpic Floresta B (9-4). Els de Lliçà d'Amunt van tenir un partit boig on van rascar un empat, sumant el punt necessari per avançar a la UFS Mollet.

El conjunt de Mollet estava completament pendent del que passés diumenge a la tarda a Lliçà d'Amunt, al partit del Vall de Tenes CFS contra el Hummel Alella. Als d'Ernesto Ballesteros només els hi valia la derrota dels seus rivals. Després d'un partit boig amb molts gols i algunes expulsions, el Vall de Tenes va aconseguir un empat a 10 i va sumar el punt que necessitaven.

Els dos equips han acabat empatats a 30 punts, però la diferència de gols afavoreix al Vall de Tenes. D'aquesta manera, la UFS Mollet acaba en onzena posició, la primera de descens. Això suposa que l'equip molletà baixa i jugarà la temporada que ve a Segona Catalana.

Abans del tràgic desenllaç, l'entrenador de l'equip Ernesto Ballesteros reconeixia que si baixaven s'ho havien "merescut", tot i la igualtat del grup on han jugat.

Edicions locals