L'assemblea del PSC avala com a alcaldessa Dionisio, que es perfila com la candidata el 2023

L'agrupació socialista molletana vota per unanimitat la candidatura de la regidora per al ple d'investidura de la setmana vinent

Política

L'assemblea del PSC avala com a alcaldessa Dionisio, que es perfila com la candidata el 2023
L'assemblea del PSC avala com a alcaldessa Dionisio, que es perfila com la candidata el 2023 | PSC Mollet

Laura Ortiz

L'assemblea de l'agrupació local del PSC avalava dimarts la candidatura de Mireia Dionisio per al ple d'investidura de la nova Alcaldia, que es preveu celebrar la setmana que ve. L'actual primera secretària es perfila, a més, com la futura candidata socialista a les eleccions de 2023.

Una setantena de militants, a més d'amics i simpatitzants es reunien dimarts a la tarda a la seu de PSC, a Gaietà Ventalló, en una assemblea extraordinària convocada feia dies per inaugurar les obres que s'han fet al local i retrobar-se amb la militància. El primer punt de l'ordre del dia va servir perquè Monràs anunciés la seva renúncia davant el seu públic i fes un repàs de la seva tasca. "Va ser un moment emotiu en què diverses persones vam poder agrair-li la seva feina", explica Raúl Broto, membre de l'executiva socialista i responsable de Comunicació.

L'altre punt rellevant de l'assemblea va ser la votació per triar qui substituiria Monràs a l'Alcaldia. En aquest cas, l'única candidatura presentada va ser la de la primera secretària del PSC i primera tinenta d'Alcaldia, Mireia Dionisio, qui va ser avalada per unanimitat. "Tenim claríssim que no hi ha ningú millor que la Mireia per entomar aquest nou repte, tenim molt clar el projecte socialista de la ciutat i la Mireia amb el seu estil de lideratge segur que ens ajuda a millorar", indica Broto. De cara a les eleccions municipals de 2023, tot i que el partit haurà de seguir els passos que marquen els estatuts per a la presentació de candidats, des de l'executiva es confia en Dionisio per encapçalar la llista socialista. "Els estatuts del partit marquen molt el procés d'elecció de candidat i ara s'hauran de fer primàries, però crec que en el nostre partit ho tenim claríssim, i que ella serà la nostra alcaldessa. Tot en el seu moment, però tot indica que les coses haurien d'anar per aquí", afirma Broto.

Sobre la continuïtat de Monràs al govern com a regidor, Broto reconeix que pot ser una qüestió opinable. "Potser un manual polític diria que l'exalcalde no es quedi perquè podria fer ombra o entrar en conflicte amb la nova alcaldessa, però nosaltres creiem que és al contrari; el Josep té molta experiència, molta visió de ciutat i ens pot ajudar durant aquest any", considera Broto, qui afegeix que "el fet que estigui a la Diputació també ajuda la ciutat perquè ara mateix és l'administració que ens està ajudant més a nivell de recursos i tenir una persona allà dins sempre pot ser de molta utilitat".

 

Edicions locals