Álex Sánchez torna a proclamar-se campió de Catalunya de javelina

L'atleta molletà segueix recuperant-se de la lesió que l'ha afectat l'últim any

Esports

L'atleta durant el Campionat de Catalunya
L'atleta durant el Campionat de Catalunya | Álex Sánchez

Álex Sánchez, atleta de Mollet i entrenador del CA Parets, es va penjar l'or el passat cap de setmana al Campionat de Catalunya en la seva disciplina, el llançament de javelina. L'atleta molletà va aconseguir un llançament de 68,56 m, lluny de la seva millor marca però suficient per assolir la primera posició a la competició celebrada a Tarragona.

Álex Sánchez va tornar a pujar al podi després d'un any difícil per una lesió d'abductor que l'ha mantingut allunyat de les pistes. Al Campionat de Catalunya, l'atleta del Barça va demostrar que torna a estar en forma i preparat per afrontar el tram final de la temporada.

"Estic molt content i motivat per poder tornar", afirma el mateix Álex Sánchez. L'atleta reconeix que va competir amb "una mica de dolor", però es veu "plenament en forma" per tornar a totes les competicions. El molletà explica que el darrer any ha estat molt difícil: "Li he donat moltes voltes al cap, tenia molta ràbia dintre".

Sánchez ja es prepara per a les pròximes competicions, com el Campionat d'Espanya de Clubs d'aquest cap de setmana. El del Barça reconeix que li falta ritme de competició: "No porto la mateixa preparació, no he fet pretemporada", però, tot i això, es veu "preparat" pels campionats vinents. El de Mollet creu que si està al 100% és "el millor llançador del Barça" i espera "demostrar-ho" en les setmanes vinents.

Álex Sánchez també ha volgut agrair als seus entrenadors Salvador Primo i Jordi Sánchez, al seu fisioterapeuta David Barranco i a tot l'equip mèdic del Barça per haver-lo ajudat en aquest any tan complicat.

Preparant-se al Míting de Mollet

L'atleta ja va participar la setmana anterior al Míting Ciutat de Mollet, provant-se per a les competicions d'aquest mes de juny. A les pistes Pedra Salvadora, Sánchez va aconseguir la millor marca del dia amb un llançament de 70,47 m, demostrant que l'actuació del Campionat de Catalunya no és el seu sostre actual.

Edicions locals