Kiko Montoya: 'La temporada ha estat positiva en tots els aspectes'

El president de la UD Molletense valora la temporada pel club molletà

Esports

Alguns dels equips del club a la presentació
Alguns dels equips del club a la presentació | UD Molletense

La UD Molletense ha tingut una temporada positiva i de recuperació després dels difícils anys pandèmics. El club ha comptat amb 16 equips a diverses categories, on destaca el sènior que ha finalitzat l'any en sisena posició a Segona Catalana. Kiko Montoya, president de l'entitat, valora la temporada com "positiva en l'àmbit esportiu i social".

En l'àmbit esportiu, l'equip sènior ha tornat a ser la punta de la UD Molletense. Els d'Antonio Filgaira s'han mantingut a la part alta de la taula, però no han pogut lluitar per l'ascens a Primera Catalana. Kiko Montoya valora la temporada del primer equip com "satisfactòria". El president creu que la temporada ha estat "difícil per a tots", però pensa que el seu equip ha estat "competitiu" i que els nous jugadors "s'han adaptat bé".

De cara a l'any que ve, Montoya afirma que l'objectiu de la UD Molletense sempre és "estar a la part capdavantera" i més la pròxima temporada quan es preveuen més ascensos per un canvi de format de la competició. Per aquest motiu, al club ja estan preparant l'any que ve. Segons Montoya, volen "mantenir el bloc", però ja estan treballant en "5 o 6 incorporacions".

Bona temporada pels equips de base

Els equips de nens de la UD Molletense també han complert els seus objectius aquesta temporada. Kiko Montoya afirma que per aquests conjunts ha estat "una temporada intensa, en alguns casos lluitant fins a l'última jornada". El balanç, però, és positiu: "No hem perdut cap categoria, hem pogut salvar tots els equips".

La UD Molletense ha tingut 16 equips aquest any i de cara a la temporada 2022/23 ja en preparen més: "Volem fer 4 o 5 equips nous", afirma Montoya. El president explica que una de les novetats principals serà un equip sènior  amateur, que pretén ser "un pas intermedi entre els conjunts de base i el primer equip".

 

Edicions locals