Onada de renovacions al CF Mollet UE

El club molletà ha començat amb les renovacions dels jugadors claus

Esports

La plantilla d'aquest any del primer equip
La plantilla d'aquest any del primer equip | CF Mollet UE

El CF Mollet UE ja ha començat la planificació de la pròxima temporada. Per aquest motiu, han començat les renovacions dels jugadors més importants del primer equip. De moment, són cinc els jugadors renovats, a més del tècnic David Parra que va anunciar fa uns dies que seguirà al Mollet. 

Les renovacions van començar amb Pesky, el capità del CF Mollet UE que seguirà portant el braçalet un any més. David Reyes, Noel López i Pellas van ser els següents en confirmar la seva presència a la temporada vinent. Finalment, el porter del conjunt molletà Sito també ha renovat, després de ser el porter menys golejat aquest any a Primera Catalana. Als cinc jugadors renovats se'ls hi suma la continuació de David Parra a la banqueta de l'equip, una renovació confirmada fa unes setmanes. 

A més de les notícies pel primer equip, el CF Mollet UE també ha confirmat dos fitxatges per l'àrea tècnica del club. Són Toni Fuentes i Aida Uceda, que agafaran la coordinació del futbol femení. En el cas d'Uceda, també serà l'entrenadora de l'infantil A.

Edicions locals