Cap de setmana d'escacs al Mercat Vell

El Club d'Escacs Mollet organitza la final de la Lliga Escola i el Memorial Ezequiel Martín

Esports

Una de les edicions anteriors del Memorial Ezequiel Martín
Una de les edicions anteriors del Memorial Ezequiel Martín | Club d'Escacs Mollet

El Club d'Escacs Mollet es prepara per al seu gran cap de setmana de l'any, amb la final de la Lliga escolar i el Memorial Internacional Ezequiel Martín. El Mercat Vell de la plaça Prat de la Riba acollirà dissabte i diumenge les dues competicions d'escacs.

El cap de setmana començarà dissabte al matí amb la final de la Lliga Escolar, que se celebrarà al Mercat Vell des de les 9.30 h. El torneig escolar està obert a tots els nens i nenes de les escoles i instituts de Mollet. La competició es dividirà en quatre grups: cicle inicial, cicle mitjà, cicle superior i ESO/Batxillerat. Es lliuraran premis als tres millors de cada categoria.

Diumenge serà el torn del Memorial Ezequiel Martín, també al Mercat Vell. En aquest cas, el torneig està inclòs dins el Circuit Internacional Català i està obert a tots els jugadors federats. La jornada s'allargarà tot el dia, des de les 9.30 h fins a les 20 h. Els premis seran en metàl·lic i de fins a 300 € pel guanyador.

El que no estarà enguany al cap de setmana d'escacs serà l'habitual torneig solidari contra el càncer, que el club feia en col·laboració amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer. La jornada solidària s'ha traslladat al setembre.

Pau Mulet, plata al Campionat Júnior

El jugador del Club d'Escacs Mollet, Pau Mulet, va assolir el passat cap de setmana la segona posició al Campionat Júnior celebrat a Torredembarra (Tarragona). Mulet va aconseguir sis punts, els mateixos que els seus rivals Marcel Taratyka i Biel Vera. Els punts de desempat van deixar al del Mollet amb la medalla de plata, per darrere de Taratyka. El campionat va reunir alguns dels millors jugadors de Catalunya de les categories sub8, sub10 i sub 12.

Edicions locals