Mollet en Comú descarta un canvi de govern a un any de les eleccions

Els comuns presentaran Marina Escribano com a candidata a l'Alcaldia en el ple d'aquest divendres

Política

Després de la renúncia de Josep Monràs com a alcalde i la perspectiva d'investir una nova Alcaldia, l’executiva de Mollet en Comú ha considerat que no es donen les condicions per intentar fer un canvi del color polític del govern local a un any de les eleccions municipals.

Així doncs, els comuns presentaran Marina Escribano com a candidata en el ple d'investidura d'aquest divendres, en què ja s'han anunciat les candidatures de Mireia Dionisio (PSC), successora de Monràs, i de Marta Vilaret (ERC).

Per a Marina Escribano, “aquest ple és una oportunitat perquè es visualitzin els diferents projectes per a la ciutat. El nostre espai no només fem una oposició constructiva sinó que també té un model alternatiu clar que s’ha de contrastar amb d’altres", explica.

Negociacions infructuoses amb Podem

El ple d'investidura d'aquest divendres coincideix en el temps amb les negociacions entre Mollet en Comú i Podem per crear una candidatura conjunta per a les eleccions municipals de 2023, tal i com marquen els acords nacionals que determinen llistes conjuntes d’En Comú Podem. En un comunicat, Mollet en Comú assegura que ha emplaçat Podem Mollet, oferint diferents possibilitats, per tal d’intentar arribar a acords de cara al ple d’investidura. "Lamentablement, aquest acord no ha estat possible, però Mollet en Comú continuarà fent feina perquè aquesta unitat necessària de l’espai que representem sigui una realitat", apunten.

Pel que fa a la candidatura anunciada per Ara Mollet, Mollet en Comú lamenta que "no hagin contactat amb nosaltres o que ho hagin fet via mitjans de comunicació. Mollet en Comú vol parlar, com sempre, amb tothom encara que la velocitat dels esdeveniments ho dificulti molt", indiquen. La formació considera "prioritari" "enfortir l’entesa i col·laboració dels diferents espais alternatius de l’escenari polític local en la perspectiva de les properes municipals".

Edicions locals