La ciutat dona el tret de sortida a la 8a edició del Mollet és Fira

Més de 180 expositors del sector de l'automoció, l'alimentació i el comerç i els serveis ompliran els carrers del centre de Mollet

Economia

La ciutat recupera aquest cap de setmana Mollet és Fira, una de les cites periòdiques que aplega el teixit comercial de Mollet. Després de dos anys d'aturada forçosa per la pandèmia, la mostra que arriba a la 8a edició, reunirà en un mateix cap de setmana més de 180 expositors dels sectors de l'automoció, l'alimentació i el comerç i els serveis i comptarà amb la participació de gairebé 300 establiments comercials.

En concret, el sector de l’automoció, s'ubicarà a l’avinguda de la Llibertat, l’Illa i la plaça Major i els de l’alimentació, comerç i serveis, estaran a les rambles Fiveller i Balmes, al carrer de Barcelona i al parc de les Pruneres. Pots consultar el programa de la Fira en aquest enllaç.

Des de l'Ajuntament de Mollet, la regidora de Comerç, Mercè Pérez, valora amb "satisfacció" el fet de poder recuperar la celebració d'aquesta fira, "tot i ser un moment difícil pel comerç", admet. En aquest sentit, la regidora fa una crida a la participació de la ciutadania: "Hem d'acompanyar al comerç de la ciutat, que s'ho mereix i durant la pandèmia ho ha passat molt malament", i destacava que la ciutat necessita "un comerç actiu i amb ganes".

Activitats a les Pruneres

A banda dels expositors, la mostra també comptarà amb espectacles de música itinerants i un seguit d'activitats paral·leles adreçades a un públic familiar. Aquestes començaran dissabte amb Bubbles per Tutti, l'espectacle amb el Dr. Bombolles que es podrà veure a partir de les 12 h, a l'escenari ubicat al parc de les Pruneres. En aquest mateix escenari i també dissabte, s'oferirà una exhibició de Cheerleaders del gimnàs Isabel Farrés (18 h), una masterclass i activitats per als petits a càrrec de C.E. The House of crown sqs team school (18.30 h) i una exhibició de Zumba (19.30 h).

L'activitat es reprendrà diumenge a les 10.30 h amb un entrenament exprés, una activitat infantil amb escuma (13 h), una exhibició de Taekwondo a càrrec de l'escola Hansu (17 h), una exhibició de balls llatins i de competició de C.E. The House of crown sqs team school (18 h) i els balls de fi de fira de Dandi Escola de dansa (19 h).

11.000 metres quadrats

Uns 11.000 metres quadrat són els que ocupa la mostra d'expositors que es podrà visitar dissabte i fins diumenge. La fira estarà oberta dissabte d'11 h a 21 h i diumenge, d'11 h a 20 h.

A banda dels estands comercials, en el marc de la mostra, durant tot el cap de setmana, a la plaça Major -al recinte de l'Illa- també s'hi han programat diverses activitats per a tota la família. Hi haurà simuladors de cotxes, exposicions de caravanes i de vehicles clàssics, així com l'exposició fotogràfica Mollet a dues rodes, un segle de fotografies.

Edicions locals