Reconeixement a les dones emprenedores en la 4a Gala del Comerç de l'ADHEC

La celebració es va fer aquest dijous al Mercat Vell i també es va homenatjar els comerços amb una llarga trajectòria a la ciutat

Economia

Reconeixement a les dones emprenedores en la 4a Gala del Comerç de l'ADHEC
Reconeixement a les dones emprenedores en la 4a Gala del Comerç de l'ADHEC

La tradicional Gala del Comerç, que organitza cada any l'Associació d'Homes i Dones Autònomes Emprenedors de Catalunya s. XXI (ADHEC), va donar aquest dijous el tret de sortida de Mollet és Fira. El certamen, que es va celebrar al Mercat Vell, va començar a les 20.30 h. En aquesta quarta edició, l'entitat va voler reconèixer el paper de les dones emprenedores i els comerços de la localitat amb una llarga trajectòria.

Un acte que el president de l'ADHEC, Lluís Farré, destacava com "la trobada anual dels comerciants de Mollet i una gala de futur". Farré també va tenir paraules d'agraïment pel "sacrifici", que han fet els i les comerciants per "seguir endavant" tot i la situació viscuda amb la crisi de la Covid.

Així, per avançar diàriament com a autònoma i dona emprenedora es va premiar la Maria Hernández Gallardo de Mapfre; la Mireia Pous Lorenzo de la Joyería Albert Pous; la Cele Galdeano Alonso de Montiberic; la Noelia Muñoz Sánchez del Bar Homer; la Josefa i la Fortu del bar restaurant El Refugio; la Rosa Azor d'Azor Perruquers i la Rocio Gómez Naranjo de l'establiment BonArea.

Per altra banda, durant la gala també es va reconèixer la trajectòria d'alguns establiments comercials per la seva continuïtat al comerç molletà. En aquest cas els premiats van ser Con-an Street SL (25 anys d'activitat); Peluqueria i Estètica Checa (25 anys); Mas Esteticistes (47 anys); la floristeria L'Orquídia (50 anys), Mobles Avenida (54 anys); la merceria i cotilleria Rosa de Montserrat (60 anys) i Bodegas Sagalés (84 anys).

Edicions locals