33 parelles participen al Torneig de pàdel Panda Raid

El Pàdel Can Prat va acollir la jornada en col·laboració amb el projecte de l'Ignasi i la Laia Pol

Esports

El cotxe preparat per la Panda Raid exposat a Can Prat
El cotxe preparat per la Panda Raid exposat a Can Prat | Ignasi Pol

El Pàdel Can Prat va celebrar dissabte el torneig de pàdel en col·laboració amb el projecte de la Panda Raid de l'Ignasi i la Laia Pol. 33 parelles de jugadors i jugadores van participar en la competició, celebrada dissabte a la tarda i de caràcter familiar i lúdic.

Ignasi Pol, pilot i mecànic del projecte de la Panda Raid, valora la jornada positivament: "Va haver-hi gent i vam poder fer tot el que volíem". El mecànic afirma que era una tarda "per gaudir i passar-s'ho bé" i que així va ser amb "un ambient lúdic i en família". Pol també destaca la presència de la piscina de les instal·lacions de Can Prat, que els va ajudar a "combatre la calor".

A les pistes de pàdel també estava exposat el Seat Marbella amb el qual Ignasi i Laia Pol aniran al Marroc. El pilot creu que a la gent li va agradar veure el cotxe: "Feia gràcia, és un cotxe antic preparat per anar al desert. La gent tenia nostàlgia". Sobre la recaptació aconseguida, Pol afirma que encara han de fer comptes amb el Pàdel Can Prat, però els hi agraeix haver organitzat aquesta jornada.

Edicions locals