Carlos Nuez: 'La pandèmia ens ha afectat molt'

El president del CB Mollet fa balanç de la temporada a nivell d'equips base

Esports

Carlos Nuez a la pista del Plana Lledó
Carlos Nuez a la pista del Plana Lledó

Sergi Casanovas

El CB Mollet ha comptat aquesta temporada amb quasi una trentena d'equips, entre masculins i femenins. Entre aquests conjunts, destaca el sènior masculí a LEB Plata, però el club ha tingut resultats molt diversos amb la resta d'equips. 

Carlos Nuez, president del CB Mollet, valora la temporada en general per a tots els equips del club com "irregular, uns equips millor i altres pitjor", tot i que assenyala que això "sempre ha estat així, cada any". El dirigent creu que el retorn a nivells prepandèmics també és desigual: "En alguns equips hem aconseguit tornar a bon nivell i en d'altres no hem pogut".

Nuez reconeix que la pandèmia els "ha tocat molt" perquè ha notat com els nens i nenes "no fan esport com ho feien abans". El president afirma que ara estan "intentant recuperar això". Els equips pre-minis i els minis són els que més està costant de recuperar, segons el del club molletà. Tot i aquestes dificultats, l'objectiu del club segueix sent clar: "Fer que l'esport sigui cada cop millor a Mollet, especialment al bàsquet".

La LEB Plata no motiva

El CB Mollet ha comptat per primer cop en molts anys amb un equip a la tercera divisió del bàsquet espanyol. Seria lògic pensar que aquest fet anima als equips base del club, però Carlos Nuez explica que no és així: "Són coses molt diferents. Per això hauries de tenir molts anys a la categoria i jugadors sortits d'aquí jugant". Nuez afirma que "les famílies venen a veure el primer equip", però que aquest fet no està atraient més nens i nenes al club.

Edicions locals