Obertes les inscripcions pel Memorial Pelegrí Pi de ciclisme

El CC Plana Lladó recuperarà el memorial el dia 2 d'octubre

Esports

Les inscripcions pel Memorial Pelegrí Pi ja estan obertes
Les inscripcions pel Memorial Pelegrí Pi ja estan obertes | CC Plana Lladó

El Memorial Pelegrí Pi de ciclisme torna el 2 d'octubre. El CC Plana Lladó organitzarà la 32a edició de la prova després de dos anys d'absència per la pandèmia. Les inscripcions ja estan obertes i tenen un màxim de 400 participants.

La marxa cicloturista del CC Plana Lladó mantindrà les seves marques d'identitat en aquesta edició. Es mantindran les dues versions del recorregut: la de 80 km que passa per Gallifa i la de 94 km que passa per Granera. La jornada també servirà per homenatjar els ciclistes Melcior Mauri, Juan Cariñena i Juan Carlos Cariñena. El dia de la prova es farà un acte dedicat als tres esportistes i se'ls hi entregarà un reconeixement. A la prova, hi haurà premis pels tres millors en categoria masculina i femenina. 

La prova estarà inclosa en el calendari de la Challenge Catalana de Mitja Distancia que organitza la Federació Catalana de Ciclisme.

El president del CC Plana Lladó, Germán Viejo, destaca la tornada del memorial després de la pandèmia: "Tornem a agafar un projecte pel qual tothom tenia molta il·lusió". El dirigent reconeix que "costa tornar" després de dos anys tan difícils, però que no podien permetre's la "llàstima" de perdre un esdeveniment com aquest.

La inscripció a la marxa està disponible des de 35 €, maillot inclós, i es pot fer des d'aquest enllaç.

Edicions locals